Важни напомни

Важни напомни

•  Цените во табелите се изразени во евра

•  Плаќањето се врши ИСКЛУЧИВО во денари со курс, 1 евро = 62 денари.

•  Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки, за важечка резервација се смета уплата на 30% од целосната сума на аранжманот.

•  Целосна доплата на аранжманот – 7 дена пред тргнување.

•  Ве молиме, минимум 24 часа (1 ден) пред секое тргнување, да се информираат за потврда на местото и времето и тргнување.

•  Задолжително патничко осигурување.

•  Задолжителна туристичка такса 1 евро на ден/по лице која важи за сите хотели во Бугарија.

•  За сите објавени понуди и ценовници важат општите услови за патување на Скала Травел.

Comments

Напишете коментар