Грција

Вила Casa Bella – Неа Флогита

Вила "CASA BELLA" - Неа Флогита         Вила "Casa Bella",

Вила Efi – Паралија

Вила "EFI" - Паралија Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во студио    

Вила Elizabeth – Калитеа

Вила "ELIZABETH" - Калитеа   Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во Студио

Вила Elsa – Неа Пори

Вила "ELSA" - Неи Пори Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во студио  

Вила Fiori – Паралија

Вила "FIORI" - Паралиjа Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во студио    

Вила Isi Lux – Неа Потидеа

Вила "ISI Lux" - Неа Потидеа   Бесплатно сместување за 3-то лице во студио

Вила Kostas – Калитеа

Вила "KOSTAS" - Калитеа Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во Студио  

Вила Maria – Ханиоти

Вила "MARIA" - Ханиоти Бесплатно сместување за 3-то и 4-то  лице во студио  

Вила Maria Lux – Ханиоти

Вила "MARIA Lux" - Ханиоти Бесплатно сместување за 3-то лице во студио / 3-то, 4-то

Вила Mediteran – Неа Пори

Вила "MEDITERAN" - Неи Пори Бесплатно сместување за 3-то лице во студио / 3-то

Вила Sofia – Олимпик Бич

Вила "SOFIA" - Олимпик Бич Бесплатно сместување за 3-то , 4-то и 5-то лице во

Вила Stratos – Пефкохори

Villa "STRATOS" - Пефкохори Бесплатно сместување за  5-то лице во дуплех апартман со 2 спални