8-ми Март

Атина – Автобуска програма

АТИНА 2 ноќевања / 4 дена Атина – град посветен на божицата Атина,

Истанбул – Автобуска Програма

ИСТАНБУЛ 3 НОЌИ термини: 03 - 07.03. и 10 - 14.03. ИСТАНБУЛ Царската

Кападокија и Истанбул – Автобуска програма

КАПАДОКИЈА МАГИЧНА И МИСТИЧНА 4 ноќевања / 6 дена / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Магија

Прага со Виена – Автобуска програма

ПРАГА СО ВИЕНА 2 ноќевања / 4 дена Златната Прага и Елегантната Виена