Црна Гора

Апартмани Агович – Улцињ

АПАРТМАНИ АГОВИЧ Апартмани Агович се лоцирани во Улцињ во близина на Голема Плажа,

Апартмани јован 4 – Будва

Апартманите  Јован 4 се карактеризираат со домашна атмосфера и имаат луксузен ентериер кој

Апартмани Корач – Улцињ

АПАРТМАНИ КОРАЧ Апартмани Корач  се лоцирани на околу 1200м – 1500м. од најпознатите плажи

Вила Јулиа – Будва

ВИЛА ЈУЛИА Вила Јулиа е лоцирана во центарот на Будва (во близина на

Вила Лана – Сутоморе

ВИЛА ЛАНА Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ, во еден

Вила Монтерио – Будва

Вила Монтерио - Будва Вила Монте Рио е сместена во централниот дел на Будва,

Хотел Garni MB 3* – Будва

ХОТЕЛ ”GARNI HOTEL MB” 3* – БУДВА Категоризиран како хотел со 3 ѕвезди,