Халкидики

Вила Атина – Јерисос

ВИЛА АТИНА - ЈЕРИСОС Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот

Вила Евангелија – Јерисос

ВИЛА ЕВАНГЕЛИЈА - ЈЕРИСОС Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот

Вила Карамаврос – Пефкохори

Вила Карамаврос се наоѓа на главната улица, на околу 150 m од плажата.

Вила Феј – Торони

ВИЛА ФЕЈ - ТОРОНИ Торони е мал град лоциран на југоисточниот дел од

Вила Џули I – Јерисос

ВИЛА ЏУЛИ I ЈЕРИСОС Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот

Хотел Blue Sea – Торони

ХОТЕЛ BLUE SEA - ТОРОНИ Локација: хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната