Нова Година

Атина

АТИНА АВТОБУС Атина – град посветен на божицата Атина, по која го добил

Барселона

БАРСЕЛОНА АВИОН БАРСЕЛОНА – Каталонската престолнина Космополитски главен град на Каталонија, град на

Белград

БЕЛГРАД АВТОБУС  Автобус 4 дена/ 2 ноќевања   31 Декември (петок)  СКОПЈЕ -

Букурешт и Трансилванија

БУКУРЕШТ И ТРАНСИЛВАНИЈА Истражете ја Романија и откријте ја мистичноста на Трансилванија. Раскажете

Нова Година на Северен Кипар

СЕВЕРЕН КИПАР Островски бисер на Средоземното море со стотици километри прекрасно крајбрежје. Тоа