Лето 2022

Вила Атина – Јерисос

ВИЛА АТИНА - ЈЕРИСОС Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот

Вила Евангелија – Јерисос

ВИЛА ЕВАНГЕЛИЈА - ЈЕРИСОС Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот

Вила Феј – Торони

ВИЛА ФЕЈ - ТОРОНИ Торони е мал град лоциран на југоисточниот дел од

Хотел Blue Sea – Торони

ХОТЕЛ BLUE SEA - ТОРОНИ Локација: хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната