Касандра

Вила Галини – Калитеа

Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа во Калитеа. 10% ПОПУСТ ЗА РАНА

Вила Зафирија – Полихроно

Вила Зафирија - Полихроно   Вилата ЗАФИРИЈА се наоѓа во мирен дел на

Вила Оскар – Калитеа

Вила Оскар е наоѓа во централниот дел на Калитеа, на околу 600метри одалеченост

Вила Партенис – Пефкохори

Вила ПАРТЕНИС се наоѓа на околу 120 метри од плажа над супермаркетот Масутис. Комплексот

Вила Софија – Ханиоти

Вила Софија се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, одалечена 80 метри од

Вила Стела – Пефкохори

ПЕФКОХОРИ   ЛЕТО 2021 Вила Стела се наоѓа во првиот ред на сама плажа

Вила Таласа – Пефкохори

Вила ТАЛАСА се наоѓа на 50 метри од плажа. ПЕФКОХОРИ ЛЕТО 2021  

Вила Христос – Полихроно

Вила Христос- се наоѓа на 300 метри од плажа во мирно опкружување. Вилата

Голден Беј – Пефкохори

Апарт хотел Голден Беј се наоѓа во еден од најекслкузивните делови на полуостровот