Егзотични дестинации

Занзибар

ЗАНЗИБАР ОД СКОПЈЕ ТЕРМИНИ: ЈУНИ / ЈУЛИ / АВГУСТ / СЕПТЕМВРИ Занзибар –

Куба

К У Б А повторно отворена за Вас Индивидуално патување од Скопје -

Сејшели

Сејшели Индивидуална програма Сејшелите претставуваат архипелаг на легендарната убавина на западниот брег на