Албанија

Вила Алвин – Саранда

ВИЛА АЛВИН - САРАНДА Вила Алвин - Саранда Саранда е град во Jужна

Вила Гарден – Ксамил

ВИЛА ГАРДЕН - КСАМИЛ Вила Гарден Вила Гарден се наоѓа на помалку 100м

Вила Заче – Ксамил

Вила “ЗАЧЕ” – Ксамил Вила “Заче” е одалечена на 150 метри од плажа,

Вила Џој-Џеј – Ксамил

Вила “ЏОЈ-ЏЕЈ” – Ксамил Студијата “Џој-Џеј” се одалечени на 400 метри од плажа, имаат