Ria – Брз трансфер на пари

Ria – Брз трансфер на пари

RIA CAPITOL, НАЈЕФТИНИОТ трансфер на пари има клучна улога во помагање или подобрување на животот на голем број семејства ширум светот. Глобалната мрежа на Ria money transfer најчесто ја користат:

Иселениците кои им помагаат на своите најблиски во татковината
Родителите кои им помагаат на своите деца на студии во странство
Туристите и патниците на кои им треба помош во итни случаи
Деловни луѓе кои сакаат непречено да ги извршуваат своите дејности
Главните карактеристики и придобивки на Ria трансферот на пари се:

СИГУРНОСТ
Со секоја трансакција за испраќање на брз трансфер на пари се доделува единствен контролен број, со кој се гарантира дека Вашите пари се спремни за исплата и тоа единствено на примачот.

БРЗИНА
Парите се спремни да се подигнат само неколку минути* откако се пратени. Ria користи напредна технологија и уникатна компјутерска мрежа насекаде во светот, што овозможува плаќањето да се изврши веднаш.

ДОСТАПНОСТ
Постојат повеќе од 246.000** локации насекаде во светот каде што испраќачите и примачите можат да ги испратат или подигнат своите пари. Не е неопходно да имате сметка в o банка. Повеќето агенти се достапни да Ве услужат преку целиот ден, преку целата недела и преку целата година.
☎ 034 330 311 📞 078 340 311

Comments

Напишете коментар